Τετάρτη 3 Φεβρουαρίου 2016

Μια ανάρτηση στο fb που αναδεικνύει θέματα για το Νοσοκομείο Αργοστολίου



Χρέη διοικητή στο Γενικό Νοσοκομείο Αργοστολίου, ασκεί τις τελευταίες ημέρες ο παιδίατρος Ευάγγελος Ευαγγελάτος.

Η σχετική φωτογραφία, που έχει αναρτήσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook έχει πάρει εκατοντάδες like και πάρα πολλά θετικά σχόλια.


Ο ίδιος με συμπληρωματική ανάρτηση δίνει το στίγμα αυτής του της δημοσίευσης.









"Καλημέρα. Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας για τα τόσα πολλά like και τα τόσα όμορφα σας ,σχόλια!


Σχετικά με την ανάρτησή μου για τη διοίκηση του νοσοκομείου μας . Θεωρώ ότι η αντίδραση αυτή έχει να κάνει όχι τόσο με την ταπεινότητα μου, αλλά πρωτίστως με το άγχος και την αγωνία που έχουμε όλοι μας για ένα καλύτερο νοσοκομείο, επανδρωμένο και εξοπλισμένο με λειτουργούντα απρόσκοπτα ιατρεία και εργαστήρια και με κλινικές που να νοσηλεύουν κάθε Κεφαλονίτη και Θιακό που χρήζει δευτεροβάθμιας περίθαλψης χωρίς να χρειάζεται να ξενιτευτεί και να ξοδευτεί για να βρει την υγειά του.


Ενα νοσοκομείο που δεν θα εξαντλεί τους γιατρούς του με συνεχείς εφημερίες , που θα αξιοποίηση για τους σκοπούς του τη μεγάλη περιουσία του όπως πχ το παιδικό νοσοκομείο πίσω από τη πλατεία Αργοστολίου ή τη δωρεά Κρασσά στη Κηφισιά και άλλα που τώρα είναι στα αζήτητα, που επιτέλους κάποια φορά θα μπορέσει να αποκτήσει τη τόσο αναγκαία Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας μια υπόθεση που ξεκίνησε στις αρχές της δεκαετίας του 90 με τα 70 εκατομμύρια του τότε υπουργού Σούρλα, αλλά έκτοτε πέρασαν πολλές κυβερνήσεις και υπουργοί ακόμα έγινε μετά από χίλια βάσανα και λειψά (σε σχέση με τα τέσσερα δις 300 εκατομμύρια που είχαν αφήσει οι δωρητές) και η πτέρυγα Βεργωτή αλλά ακόμα η εντατική είναι άπιαστο όνειρο.


Ένα νοσοκομείο που μετά τόσο καιρό από το σεισμό θα είχε επιδιορθώσει τις ζημιές του και ακόμα ακόμα ένα νοσοκομείο που θα είναι το συγκριτικό μας πλεονέκτημα στο τουριστικό ανταγωνισμό


Τιμώ την ιστορία του και την προσφορά του στο τόπο, αλλά σε ένα νοσοκομείο όπως το παραπάνω θα έκανα like».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου